Nogmaals een test ;) (vanaf de Hollandse bodem) - Reisverslag uit Pesse, Nederland van Rik & Gerie - WaarBenJij.nu Nogmaals een test ;) (vanaf de Hollandse bodem) - Reisverslag uit Pesse, Nederland van Rik & Gerie - WaarBenJij.nu

Nogmaals een test ;) (vanaf de Hollandse bodem)

Door: Gerie

Blijf op de hoogte en volg Rik & Gerie

01 Oktober 2013 | Nederland, Pesse

Hallo mensen,
Ik ben er inmiddels al achter dat onze waarbenjij werkt.. Gelukkig maar, dat scheelt weer, dat we weten dat we niet voor niets proberen ons thuisfront wat op de hoogte te houden.

Ik was zo slim geweest om de link van het vorige bericht weg te gooien, omdat ik het een stom bericht vond, maar ja, zo kunnen jullie natuurlijk niet door linken naar onze site, hihi.

Weinig nieuws. Het is hier nog steeds een beetje chaotisch en de lijstjes met wat we nog te doen hebben en wie we nog spreken willen worden steeds langer! Toch hebben we ook van veel familie en vrienden al afscheid kunnen nemen onder het genot van een hapje en een drankje. Sommigen kwamen zelfs met complete 'Hup Holland' pakketten aan, hartstikke leuk.

Vandaag en gister mocht ik mijn 'juffen-skills' nog even uitproberen, wat natuurlijk mooi meegenomen is voor de aankomende reis, maar ook om straks weer met frisse moed te kunnen beginnen. Want de insteek is natuurlijk nog steeds om weer terug te komen en daar niet heen te emigreren, hihi..

Nou, deze link zal ik niet verwijderen!

Tot ziens!
In Australië, Nieuw Zeeland of gewoon in Nederland! :)

• 04 Oktober 2013 - 08:15

Nicole Lambrix:

G'day mates!
    Supergaaf dat jullie deze reis gaan maken! Veel plezier daar en ik ga zeker jullie verhalen lezen! Groetjes Nicole