Tijd voor een update.. - Reisverslag uit Perth, Australië van Rik & Gerie - WaarBenJij.nu Tijd voor een update.. - Reisverslag uit Perth, Australië van Rik & Gerie - WaarBenJij.nu

Tijd voor een update..

Blijf op de hoogte en volg Rik & Gerie

20 Oktober 2013 | Australië, Perth

Het is alweer even geleden dat we wat van ons hebben laten horen. Met sommigen hebben we kunnen skypen, maar voor de andere mensen die benieuwd zijn naar hoe het ons hier vergaat in Australië zal ik even vertellen hoe we nu ( tot en met as dinsdag) wonen..

Rik heeft al vanuit Nederland een super leuk hostel geboekt.. Het is een beetje een kruising tussen een studentenhuis en een leefgemeenschap ofzo.. Er is hier een meidenslaapzaal en een jongensslaapzaal en er zijn verschillende kamers met koelkast, met daarin een stapelbed waarvan de onderste twee persoons is!
Zo'n kamer hebben wij ook. Ik zal er straks een paar foto's van opzetten.. En ik zal je bij voorbaat waarschuwen, ik heb het niet eerst ( scheinheilig) opgeruimd voordat ik de foto's nam..
Er is een gemeenschappelijke keuken en je kunt borden en bestek huren met een theedoek en een locker. Wel grappig.. Soort schoolkantines achting waar je het vervolgens op kunt eten. Soort woonkamer met banken en dergelijke. Heel huiselijk allemaal!

Gisteren monopoly gespeeld met twee Engelsen en een Duitser. We zeiden dat Rik dat ook altijd speelde met zijn broertjes. Oh, hoe oud zijn ze dan? ( haha)..

Verder zijn we de Austrslische marktplaats ( gumtree) aan het afstruinen voor een geschikte auto / camper achting iets..
Als onze rekenkundigheid klopt is het namelijk veel goedkoper om een auto te kopen en daarin te slapen. Hier in dit hostel betalen we zo'n 50 euro per nacht namelijk.. Vandaar dat we zo snel mogelijk een auto willen om zo ook naar boven (richting broome) te kunnen..

Dat was het voor nu!
Als we een auto hebben zullen we hem wel even showen..

Liefs Rik en Gerie.

Ps. Voor de echte nieuwsgierigen onder ons: het heet Coolibah Lodge in Perth ( google).

• 21 Oktober 2013 - 17:11

Marieke:

Hoi Rik& Gerie,

Erg leuk om jullie zo te volgen en jullie verhalen te lezen!!
    Hopelijk vinden jullie snel een geschikte auto/camper voor een klein prijsje!

Groetjes Arjan en Marieke

• 22 Oktober 2013 - 04:31

Janine De Boer:

Huyyy,

Wat een leuk Hostel! Ik krijg nu opeens 4 berichten van jullie... Vreeeemd
    Maar allemaal even gelezen, was al bang dat ze elllelang zouden zijn maar het valt mee!
    Succes daar en geniet geniet geniet! Dat doe ik ook onder het harde werken ;)

kus kus van je buurvrouw

• 22 Oktober 2013 - 08:04

Sandra:

Hee daar!! Ook ik kreeg de 4 laatste verslagen tegelijk. Genoeg leesvoer! Fijn om te horen dat het met de pasjes weer geregeld is. De eerste tegenvaller is een meevaller geworden. Bovendien jullie zijn alweer in Australië. Ben heel benieuwd naar de avonturen die jullie daar zullen beleven. Heel veel liefs!! Xxx

• 22 Oktober 2013 - 08:28

Jeannette:

Hoi Gerie en Rik,

Leuk om jullie reis op deze manier mee te beleven. Ik dacht wel even na al die berichten...'ze zitten wel heel veel achter de computer'....haha. Maar ik begrijp dat er berichten tegelijk binnen zijn gekomen?!
    Geniet ervan allebei en pas goed op elkaar...en jullie spullen blijkbaar.
    Geen last nog van al die bosbranden in Australie? Hoop maar van niet.

Liefs, Jeannette

• 22 Oktober 2013 - 17:41

Jos En Suzanne:

Hoi!

Leuk om weer wat van jullie te horen, fijn dat t nog goedgekomen is met het pasje, wat schriken zeg. Succes met het kopen van een auto en we lezen het verder wel weer :)

Groetjes Jos en Suzanne

• 22 Oktober 2013 - 21:42

Diek:

Ha lieve kids .leuk gisteren met jullie te skypen .Is het gelukt met de auto.??mooi verhaal !dat wordt straks wel weer spannend met de auto op pad ?in de auto slapen op een bed van 1.20 super romantisch !!nou lekker genieten samen en vooral veel zien en veel foto's maken .knuffel pap en mam

• 23 Oktober 2013 - 02:20

Tante Anje:

He hallo

Ik heb jullie bericht van tante liesbeth gekregen mooi hoor om op de hoogte te blijven
    Oom rick en ik wensen jullie een goede reis en doe maar voorzichtig liefs vanuit Canada

• 23 Oktober 2013 - 13:02

Alieke Vos Vos:

Hey,

Dat is inderdaad toevallig dat je dat mijn naam net voorbij zag komen. Maar jullie zitten dus in Perth, beetje aan de verkeerde kant van het land. Ik ga half december naar Nieuw Zeeland dus waarschijnlijk kom ik jullie niet tegen als jullie helemaal met de auto gaan. Het is trouwens wel echt gaaf he hier. Ik ben met een campervan van Alice Springs naar Cairns gereden. Echt heel tof. Aan te raden! Hoe lang blijven jullie? Want dat Janine in Nieuw Zeeland is dat wist ik maar van jullie wist ik het echt niet. Ook op het werk heb ik gewoon niet voor bij zien komen dat je er een poos tussenuit ging ;-)

Groetjes Alieke

• 23 Oktober 2013 - 16:07

Teele En Betty:

Hoi Gerie en Rik
    Jullie beleven zo wel het een en ander.
    Leuk om jullie zo te kunnen volgen. Geniet ervan.

groeten Teele en Betty

• 23 Oktober 2013 - 17:13

Tante Jennie En Oon Henk:

Is het gelukt met een auto of een campertje? Als het net zo is als in Canada hebben ze vast wel hele grote, maar dat zijn jullie niet nodig natuurlijk, die drinken teveel.
    Leuk om jullie verhalen te lezen en zo op de hoogte blijven van jullie avonturen.
    Geniet ervan en pas goed op elkaar.

Groetjes

• 23 Oktober 2013 - 21:35

Bernhard:

Hey Gerie en Rik,

Wat'n gedoe zo zonder pasje. Altijd stapels handgeld meenemen! :-)

Wij adviseren een Mitsubishi Galant als auto, bij voorkeur een groene uit 1978!

Wij fietsten onlangs op Terschelling op de de Bosplaat (oostkant dichtbij Ameland) en ik zag wat springen in de verte. Een kangaroe dacht ik. Bleek het een enorm e haas te zijn.....

Jullie al een kangaroe gezien? Veel plezier!

Bernhard en Jellie