Kalabarri National Park en ons plan voor nu.. - Reisverslag uit Kalbarri, Australië van Rik & Gerie - WaarBenJij.nu Kalabarri National Park en ons plan voor nu.. - Reisverslag uit Kalbarri, Australië van Rik & Gerie - WaarBenJij.nu

Kalabarri National Park en ons plan voor nu..

Blijf op de hoogte en volg Rik & Gerie

27 Oktober 2013 | Australië, Kalbarri

Hallo mensen vanaf het thuisfront,
Hier weere even een berichtje.. Het is vandaag zondag bij ons en we doen ook maar redelijk rustig aan. We zijn inmiddels aangekomen in 'Kalbarri', dat ligt aan de kust, maar een stukje terug is ook een prachtig nationaal park, waar we gisteren geweest zijn. Super mooi. Een route van 8 km, en dan niet wandelen, maar een Hike ( moest meteen aan jou denken SAN!)
Wat betekent dat je door mul zand loopt, of dat je rotsen beklimt.. Super mooi en zelfs de eerste kangaroe gezien! En de tweede en de derde op de foto gezet. Gisterochtend kwamen we wonderlijk genoeg weer een vriendelijk ouder echtpaar tegen, waarvan we koffie kregen, allerlei folders over de omgeving en die ons aanboden dat we bij hen langs konden komen in Perth. Nu zijn we van plan om een soort ijsje vorm te maken, langs de kust en dan terug door het binnenland naarnPerth, dus dat kwam goed uit.. Zij tipten ons ook dat als wij naar Bali wouden wij het beste vanaf Perth konden ( en volgend mij zeiden ze dat de auto zolang bij hen kon staan). Kortom, we maken nu een ijsje haha en gaan dan richting Perth en vandaar vliegen we waarschijnlijk naar Bali.
Het ijsje ziet er zo uit ( atlas of google in de aanslag? Oké , daar gaan we.. ) Perth - Jurien Bay - Kalbarri ( zijn we nu ) Carnavon ( vanavond? ) - Coral Bay - Exmouth - ? - Karini National Park ( bij Tom Price) - Newman - meekatharra - Wubin en dan Perth..

Mede mogelijk gemaakt door Richard Gjaltema ( broertje van Arnold G. ) die wij vrijdagmorgen gesproken hebben in Jurien Bay en die hier al aardig ingeburgerd is haha.. Marije ook bedankt voor het meedenken ;)

Waarom zo'n heel reisschema..? Geen idee of we verderop bereik hebben, dus in dit geval is het geen: 'Geen bericht, goed bericht, maar : Geen bericht, geen bereik!

Hartelijke groeten,
Twee weer fris en fruitige Hollanders na een douche gisteravond en vanochtend op een ( let op..) ECHTE camping.. Haha !

• 27 Oktober 2013 - 10:06

Klaas En Gea:

Hallo lieve mensen,

Op zondagochtend al een reactie voor de achterblijvers,leuk hoor1
    Jullie hebben al heel wat kilometers achter de rug en het is altijd verrassend om weer mensen te ontmoeten, die je weer nieuwe informatie en tips kunnen geven.
    Dat is niet te plannen en zo wordt je reis steeds boeiender.
    De ontmoeting met de eerste kangeroes zal ook mooi zijn geweest,het zijn zulke fraaie dieren.
    Wat de natuurparken betreft, is dat met veel bomen, planten en dieren of veel open?
    De tip om naar Bali te gaan ,een echte aanrader !! Maar eerst nog proeven aan Australie.
    We wensen jullie veel goeds op jullie grote avontuur en we zijn benieuwd naar jullie volgende
    verhalen!!

liefs, Klaas en Gea.

• 27 Oktober 2013 - 14:32

Sandra:

Hiken! Jaloers!! ;)

• 27 Oktober 2013 - 15:18

Jos En Suzanne:

Hoi!

Leuk om weer jullie verhalen te lezen. Gave auto en leuke reisplannen, echt een avontuur!! Veel plezier en we lezen wel weer mee met het volgende bericht!

Groejes Jos en Suzanne

• 27 Oktober 2013 - 16:04

Marleen:

Wauw! Super leuk om jullie verhalen te lezen!
    Leuk om zo van alles op de hoogte te blijven.
    Geniet samen van deze geweldige reis!

Liefs Marleen.

• 27 Oktober 2013 - 17:22

Jet:

Wat leuk om jullie reis zo een beetje te volgen. En die foto's, geweldig!!
    Geniet van alle mooie dingen!
    Liefs Jet

• 27 Oktober 2013 - 19:16

Friso En Annemieke:

Hi there friends,

Mooi ijsje van een paar duizend kilometer ;) Mooie foto's en wat zijn jullie al bruin zeg, niet eerlijk ;) Wij hebben storm op komst :S
    Tof om zo met jullie mee te lezen. Jullie zijn gezegend met hoe alles loopt zijn wij van overtuigd!
    Veel gelukt, liefde, leiding en God's Zegen gewenst over jullie reis!

Liefs Friso en Annemieke

• 27 Oktober 2013 - 22:21

Janine De Boer:

Klinkt goed allemaal, al zeggen de plaatsnamen me niet :P haha

Lekker bruin al daar zie ik!! :) Mooie foto's ! Altijd leuk om er een beeld bij te vormen!

Liefs

• 27 Oktober 2013 - 23:09

Aart Lioesbeth:

Hallo Rik en Gerie
    Jullie reis verslag gelezen bij je ouders op de laptop we waren daar even koffie drinken al was het wel laat
    maar dat was om dat we pas om elf uur kerk hadden Maar wat weer een leuk verslag en dan de foto's ,
    sla je deze zelf ook op of verwijder je alles . Hier is alles goed hebben een drukke week achter de rug
    veel aan het klussen geweest bij Jeannette morgen weer behangen Aart is voorlopig klaar met timmeren
    al moet er nog wel een slaapkamer voor Ilse komen.Veel plezier in het trekken door Australie
    Groeten Aart Liesbeth

• 28 Oktober 2013 - 10:58

Diek:

Lieve kids

wat weer een prachtige verhalen ,iedereen hier geniet met volle teugen !!!
    Wij hebben dikke storm ( heerlijk) en jullie zitten of rijden gewoon lekker in de zon.
    Ik dacht dat ik al een verhaaltje geschreven had ,maar heb ik vast weer niet goed opgeslagen ,haha ,lang leve de techniek !!!Wij zitten heerlijk aan de koffie met onze grote zoon ( ons verwende ventie !!!!!!!Wil en papa gaan straks de tuin leeghalen bij de vacantie woning .Zo blijven jullie ook een beetje op de hoogte van onze activiteiten .
    Willian is 2 weken vrij tijd zat om te crossen ,als de banden vol zijn en ze niet vast zitten !!!

Dikke knuffel van pap en mam en onze Willem

• 28 Oktober 2013 - 21:26

Gonnie:

Mooie foto's! Lekker weer daar, beter dan hier. Vandaag storm gehad en nu hebben we een kruiwagen vol peren en een vol met appels. (weten jullie nog liefhebbers?)
    Treinen rijden niet of nauwelijks. Wilmer is vanuit Groningen gestrand in Hoogeveen. Er rijden blijkbaar ook geen fietsen meer naar Pesse.

Veel liefs, Geert en Gonnie

• 31 Oktober 2013 - 10:00

Marije:

Hoi meneer en mevrouw Flipper,

Wat cool dat Rik dolfijnen mocht voeren. Natuurlijk wordt hij gekozen..
    Die jongen heeft altijd mazzel! ;) Waar blijven de foto's?
    Ik als allergrootste dolfijn liefhebber moet dat zien natuurlijk!
    Het liefst kom ik gelijk overvliegen, maar dat gaat helaas niet lukken!
    Fijn dat jullie het naar je zin hebben..Ik zie het trouwens al helemaal
    voor me met die douche van jullie. Jullie zijn wel echt helemaal back to nature! ;)

Groeten,
    Marije

PS: Graag gedaan voor het meedenken! Leuk dat jullie Richard hebben gezien!
    Ik kreeg al een mooie foto van jullie toegestuurd! (Y)
    PS2: Hoorde vanmorgen op de radio dat Pesse is verkozen tot het leukste dorp van Drenthe? :O